ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Dutch Taekwon-Do Tour voor Schoolhouders

De Dutch Taekwon-Do Tour is een ontdekkingsreis die je door Nederland maakt. De tour houdt in dat je bij aangesloten Taekwon-Do scholen in heel Nederland een les mee kunt doen.

U krijgt hierbij zo nu en dan een gastleerling van een andere Taekwon-Do school over de vloer.

Het is leuk om uw eigen leerlingen te meten met deze gastleerling, maar het is ook vooral een manier om uw kennis en eventuele specialiteit te delen zodat uw invloed ook buiten uw eigen Dojang gedeeld zal worden.

Hoe werkt het?

U kunt uw Taekwon-Do school aanmelden voor de Dutch Taekwon-Do Tour via onderstaande formulier en ontvangt hier een bevestiging van. Vervolgens zal uw Taekwon-Do school vernoemd worden op de website en social media met de bijbehorende contactgegevens.

Gastleerlingen kunnen contact met u opnemen om een afspraak te maken. Het leukste is natuurlijk om een gastleerling met een reguliere les mee te laten draaien, maar u kunt zelf bepalen in welke les u de gastleerling wilt plaatsen.

Bij iedere gastles neemt de gastleerling zijn/haar deelnameformulier mee. Als hij/zij de les succesvol voltooid heeft, geeft u ze een krabbel op hun deelnameformulier. Het is natuurlijk ook leuk als u deze ervaring met anderen deelt op uw eigen website of via social media (Facebook, Instagram etc.). De gastleerling die de les bij u heeft gevolgd is hier ook vrij in.

Wie mogen hier aan meedoen?

Elke Taekwon-Do school binnen en buiten de ITF Royal Dutch mag zich aanmelden.

Wat zijn de kosten?

Het aanmelden van uw Taekwon-Do school voor de Dutch Taekwon-Do Tour is gratis. U krijgt hiervoor een vermelding op de website, en verschillende social media kanalen van dit initiatief en de gastleerling.

De enige voorwaarde is dat u geen kosten rekent voor de les die de gastleerling komt volgen. Het is tenslotte een ‘gast’, die niet op regelmatige basis lessen bij u komt volgen en reeds reiskosten heeft om deel te kunnen nemen aan uw les. Op deze manier proberen we het laagdrempelig te houden voor iedereen, met als doel Taekwon-Do delen met elkaar.

Waarom zou ik meedoen?

Het doel voor deelnemers is om de Dutch Taekwon-Do Tour binnen twee jaar te voltooien.

Hoe meer scholen zij bezoeken, hoe meer certificaten zij kunnen verdienen. Deze certificaten krijgen ze opgestuurd via de mail nadat ze hun deelnameformulier hebben ingestuurd naar dutchtaekwondotour@cheogokwan.nl. Het certificaat kunnen ze zelf uitprinten en boven hun bed hangen.

Het ultieme doel is natuurlijk om álle aangesloten Taekwon-Do scholen één keer te bezoeken. Lukt dit binnen twee jaar, dan ontvangen ze – na controle – een certificaat van voltooiïng.

Voor Taekwon-Do scholen is dit een uitstekende manier om zonder extra kosten vaker opgemerkt te worden via websites, social media kanalen en mond-op-mond reclame.

Uw gedeelde kennis van het Taekwon-Do zal verspreid worden over het land en er zullen met de opgedane connecties wellicht (ervaren) Taekwon-Do beoefenaars vaker naar uw dojang willen komen voor bijlessen of een eventueel samenwerkingsverband.

Welke Taekwon-Do scholen doen er mee?

Klik hier voor een overzicht.

Hoe kan ik mijn Taekwon-Do school aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en u krijgt een bevestiging van deelname. Vervolgens zullen wij uw Taekwon-Do school vermelden in het overzicht en kunnen deelnemers contact met u opnemen als zij een les bij u willen volgen.

Taekwon-do school

 

Contactpersoon

 

Verificatie


Meer informatie