ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Sponsoren

Sponsoren zijn onmisbaar als je als vereniging net iets meer wilt doen voor je leden. Wij prijzen ons dan ook gelukkig met een aantal zeer trouwe sponsoren. Zij helpen ons met hun financiële bijdragen of bijdragen in natura om de door ons georganiseerde activiteiten ‘net even beter’ te kunnen organiseren.

Cheo Go Kwan geeft gedurende het gehele jaar minimaal 3 trainingen per week voor jong en oud. Ook in de reguliere schoolvakanties. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan sporten en proberen daarom de contributie laag te houden.

Via onze website, social media kanalen en door deelname aan nationale en internationale wedstrijden hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Voor uw bedrijf geeft dit voldoende mogelijkheden om zich te laten etaleren.

Draagt u onze vereniging ook een warm hart toe en zou u dit graag willen laten zien door onze vereniging te steunen als sponsor, dan vindt u op deze pagina informatie over de verschillende sponsormogelijkheden.

Onze sponsoren

Deze bedrijven zijn u voor geweest:

  • Gimico B.V.
    Sponsort al sinds 2017 T-shirts voor alle deelnemers van ons jaarlijkse Taekwon-Do trainingskamp. Ook dit jaar worden we door hen voorzien van mooie kleding!
  • Kebo Elektrotechniek
    Heeft de selectie van Cheo Go Kwan en het Nederlandse team al een aantal jaren gesteund met een bijdrage zodat zij kunnen deelnemen aan Europese en wereldkampioenschappen

En ook ouders/verzorgers en leden hebben vaak hun steentje bijgedragen.

Uw bijdrage helpt

Als u een donatie doet, zal dit zorgvuldig worden besteed. Alle donaties worden rechtstreeks in de club gestoken. Enkele andere voorbeelden:

Veilig trainen op een echt wedstrijdveld

In het verleden hebben we dankzij gulle gevers een wedstrijdveld van matten (9x9m) bij Matsuru kunnen aanschaffen, zodat we gerichter kunnen trainen op wedstrijden, examens veiliger kunnen maken en clubtoernooien kunnen organiseren. Hier zijn wij nog steeds heel erg blij mee.

Doneren

Wilt u een bijdrage doen? Klik dan op de volgende link:

De ‘Club van’

Het is mogelijk om een vaste sponsor te worden van Cheo Go Kwan. Dit kunt u al worden bij een jaarlijkse bijdrage vanaf €50.00.

Op dit moment hebben wij nog geen vaste sponsor. Wordt u de eerste?

Sponsoring op maat

Wilt u graag met ons verder praten over de sponsormogelijkheden? Stuurt u ons dan een mail via info@cheogokwan.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.