U kunt op iedere manier een bijdrage leveren aan Cheo Go Kwan. Wilt u een vaste sponsor worden en jaarlijks een vast bedrag doneren? Dan wordt u lid van de ‘Club van’.

Vaste sponsor worden van Cheo Go Kwan

Cheo Go Kwan is als non-profit organisatie vooral afhankelijk van de contributie van de leden. Dit gaat direct op aan de zaalhuur, zodat er in ieder geval een plek is waar getraind kan worden. De contributie proberen wij daarnaast laag te houden, zodat het voor iedereen betaalbaar is om bij Cheo Go Kwan te komen trainen.

De overige kosten zitten in:

  • Trainingsmateriaal (stootkussens, matten om op te trainen, sparringsspullen voor proeflessen, etc.)
  • Promotiematerialen (website, folders, flyers en ander drukwerk)
  • Evenementen (organiseren van Taekwon-Do kamp, wedstrijdjes en andere uitjes met de club)
  • Themagerelateerde lessen (Bijv. Halloween-, nieuwjaars- en paastraining)

Met uw bijdrage kunnen wij onze leden meer bieden en de kwaliteit van de lessen verhogen. Daarom kunnen wij elke donatie goed gebruiken en maakt u een heleboel leden blij!

Club van 100

Als u een donatie doet, kunt u aangeven of dit eenmalig of jaarlijks is. Kiest u ervoor om €100.00 te doneren, wordt u direct lid van de ‘Club van 100’ en ook dan zullen wij u noemen op de website bij onze sponsoren.

Leden van de ‘Club van 100’ zullen wij op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen Cheo Go Kwan via een digitale nieuwsbrief. U kunt zich ten allen tijden weer uitschrijven als u deze liever niet ontvangt.

Club van 50

Kiest u ervoor om €50.00 te doneren, wordt u direct lid van de ‘Club van 50’ en zullen wij u noemen op de website bij onze sponsoren.

Ja, ik wil graag sponsor worden

Wat fijn dat u ons wilt helpen. Doneren kan via de volgende link. U kunt veilig betalen met iDeal.

Kiest u ervoor om jaarlijks te doneren, dan geeft u d.m.v. de eerste betaling toestemming voor automatisch incasso. Dan bent u lid van de ‘Club van’ en heeft u er geen omkijken meer naar.