ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Contributie

Taekwon-Do staat bij Cheo Go Kwan centraal. Wij zien het dan ook als onze missie om het Taekwon-Do op de juiste manier over te brengen bij onze leerlingen.
Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen die dat wil, Taekwon-Do bij ons kan beoefenen. De contributie voor het lidmaatschap van Cheo Go Kwan bedraagt:

  • Vanaf 7 jaar – € 25.00 per maand
  • Vanaf 13 jaar – € 30.00 per maand

Meer informatie

ITF Union

De instructeurs van Cheo Go Kwan zijn aangesloten bij en gecertificeerd door ITF Union. ITF Union is opgericht op 11 april 2015 door een groep meesters en grootmeesters die zich wilden blijven inzetten voor de leer van generaal Choi (de grondlegger van Taekwon-Do) en is een internationaal orgaan dat is opgericht om instructeurs en organisaties bij te staan met al hun behoeften. Zij bieden dangraad (zwarte band) certificering, seminars en cursussen van wereldklasse, evenals internationale, regionale en wereldkampioenschappen.

De organisatie is opgericht met de o.a. volgende doelen:

  1. Volg de leerstellingen van generaal Choi vanuit een technisch en moreel standpunt.
  2. Handhaaf hoge technische normen en help een beter begrip van generaal Choi’s Taekwon-Do te bevorderen door seminars en cursussen van hoge kwaliteit te houden onder de goedkeuring van wereldberoemde meesters en grootmeesters.
  3. Organiseer regionale en wereldkampioenschappen die een gevoel van broederschap creëren. Wij zijn een familie!

Zodra je lid wordt bij Cheo Go Kwan, ben je ook – via de instructeurs van Cheo Go Kwan – direct aangesloten bij ITF Union. Hiervoor dient geen extra bijdrage te worden voldaan.