De Dutch Taekwon-do Tour is een ontdekkingsreis die je door Nederland maakt. De tour houdt in dat je bij aangesloten Taekwon-do scholen in heel Nederland een les mee kunt doen.

Je leert hierbij nieuwe mensen kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Daarnaast is het leuk om eens van een andere Taekwon-do instructeur les te krijgen en je kennis te verrijken.

Van iedere Taekwon-do instructeur kun je leren en de opgedane kennis kun je weer met je eigen instructeur en medeleerlingen delen. Het is een tour die je als groep kunt doen, maar vooral ook zelfstandig kunt doen.

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden voor de Dutch Taekwon-do Tour via onderstaande formulier en dan ontvang je een deelnameformulier op jouw emailadres die je kunt uitprinten. Zodra je deze hebt ontvangen gaat jouw 2-jarige ontdekkingsreis van start.

Vervolgens kun je je aanmelden bij één van de aangesloten Taekwon-do scholen. Contactgegevens, lestijden en trainingslocaties kun je op de website van desbetreffende school vinden. Maak een afspraak met de (hoofd)instructeur van de door jou gekozen Taekwon-do school en je kunt beginnen!

Bij iedere gastles neem je het uitgeprinte deelnameformulier mee. Als je de les succesvol voltooid hebt, vraag je aan de (hoofd)instructeur een krabbel. Het is natuurlijk ook leuk als je je ervaring met anderen deelt via social media (Facebook, Instagram etc.). De Taekwon-do school waar je bij hebt getraind is hier ook vrij in.

Wie mogen hier aan meedoen?

Iedereen binnen en buiten de ITF Royal Dutch mag hier aan meedoen.

Wat zijn de kosten?

Deelname aan de Dutch Taekwon-do Tour is gratis. De enige kosten voor jezelf zijn de printkosten van het deelnameformulier en de reiskosten. De lessen die je meedoet zijn ook gratis.

Waarom zou ik meedoen?

Het doel is natuurlijk om de Dutch Taekwon-do Tour binnen twee jaar te voltooien.

Je kunt na het bezoeken van meerdere Taekwon-do scholen verschillende certificaten verdienen. Deze krijg je opgestuurd via de mail als je je deelnameformulier instuurt naar dutchtaekwondotour@cheogokwan.nl. Het ontvangen certificaat kun je zelf printen en boven je bed hangen.

Het ultieme doel is natuurlijk om álle aangesloten Taekwon-do scholen één keer te bezoeken. Lukt dit binnen twee jaar, dan ontvang je – na controle – een certificaat van voltooiïng!

Tegelijkertijd heb je met de tour kennis opgedaan en nieuwe vriendschappen gemaakt die je zullen helpen bij je verdere ontwikkeling in het Taekwon-do.

Welke Taekwon-do scholen doen er mee?

Klik hier voor een overzicht.

Hoe kan ik mij aanmelden als deelnemer?

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt een deelnameformulier die je kunt uitprinten.

Persoonsgegevens

 

Verificatie


Meer informatie