Nieuwe graduaties verdiend bij het kub- en danexamen

Afgelopen zondag was het kubexamen met aansluitend een dangraadexamen bij Cheo Go Kwan.

We mogen met trots mededelen dat alle deelnemers van het kubexamen zijn geslaagd voor hun volgende graad! Een enkele hakken-over-de-sloot, maar ook een deelnemer die zelfs een (gele) slip mocht overslaan. Over het algemeen was het een goed examen. Het examen bestond uit theorie, basistechniek, Tuls, stapsparring, vrij sparren, zelfverdediging en breektesten.

We zijn daarnaast weer een nieuwe dangraadhouder rijker, want ook Kasper slaagde met vlag en wimpel voor zijn 1ste dan. Hij heeft er flink voor moeten werken, maar mocht vandaag de vruchten ervan plukken. Een uitstekend examen, wat uit dezelfde onderdelen bestond als het kubexamen.

We willen graag iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om de examenkandidaten te steunen, zeker in een hele koude zaal! En natuurlijk alle deelnemers van het examen feliciteren met hun nieuwe graduatie.

Boosabum Gerard bedankt dat je helemaal vanuit je nieuwe onderkomen in Friesland naar ons bent gekomen om samen de examens af te nemen. Je feedback wordt erg gewaardeerd en we vonden het fijn om je weer even te zien.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Boyke Ramgolam. Super bedankt dat je hier tijd voor kon vrij maken. Boyke is ook een van de huisfotografen van de Rotterdam Taekwon-Do Cup en weet de momenten heel mooi vast te leggen!

We kijken er naar uit om met iedereen de groei verder in te zetten en weer nieuwe uitdagingen te overwinnen. Voor nu lekker genieten.

Taekwon,

Marcel en Samantha


Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo