ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Het kubexamen komt eraan!

Het is weer zover, het halfjaarlijkse kubexamen komt eraan. Alle examenkandidaten – op één na – hebben inmiddels een uitnodiging gekregen. Omdat een examen toch wat meer aandacht vergt, hebben we extra data ingepland voor examentrainingen.

Bij de uitnodiging hebben de examenkandidaten ook een mapje gekregen met leerstof. Hier staat ook in wat je precies moet kennen en moet kunnen demonstreren op het kubexamen. De examentrainingen zijn bedoeld om het praktijk onderdeel extra aandacht te geven.

Vanwege de aangescherpte maatregelen i.v.m. Covid-19, hebben we besloten dat de examentrainingen op uitnodiging zijn. Wij hebben een rooster gemaakt en rekening gehouden met het feit dat je een trainingsmaatje hebt die met ongeveer dezelfde leerstof bezig is.
Examenkandidaten krijgen van ons persoonlijk een uitnodiging. In de agenda kun je alvast zien wanneer wij examentrainingen hebben gepland.

Voor degenen die het wel erg spannend vinden om examen te doen hebben we nog wat tips! Wij willen de ouders/verzorgers ook vragen om hun kinderen net even dat extra duwtje in de rug te geven.

Wij wensen iedereen heel veel succes in de voorbereiding van het examen. Het zal niet makkelijk worden, maar wij hebben er vertrouwen in dat jullie het kunnen.

Taekwon,

Marcel en Samantha

Geplaatst door