ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Track And Field Run Runner Running  - Endho / Pixabay

Sponsorloop

Sponsoren zijn onmisbaar als je als vereniging net iets meer wilt doen voor je leden. Wij prijzen ons dan ook gelukkig met een aantal zeer trouwe sponsoren. Zij helpen ons met hun financiële bijdragen of bieden een helpende hand bij de door ons georganiseerde activiteiten om het ‘nét even beter’ te kunnen organiseren.

Taekwon-Do Vereniging Cheo Go Kwan geeft gedurende het gehele jaar minimaal 3 trainingen per week voor jong en oud. Ook in de reguliere schoolvakanties. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan sporten en proberen daarom de contributie laag te houden.

Draagt u onze vereniging ook een warm hart toe en zou u dit graag willen laten zien door onze vereniging te steunen als sponsor, dan kunt u onze leden dit jaar sponsoren voor de sponsorloop op 13 juni 2021 van 10:00 – 12:00. U bent natuurlijk van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen!

Wat houdt de sponsorloop in?

Tijdens de sponsorloop zullen leden van Cheo Go Kwan rondjes hardlopen in het nabij gelegen park ‘De Twee Heuvels’. Wij zullen hier een parcours uitzetten zodat de ‘lopers’ weten wat de route is. Ieder gelopen rondje wordt afgestempeld bij de stempelpost.

Wat gebeurt er met de opbrengst?

Van de opbrengst willen wij graag nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen om onze leden een optimale trainingsbeleving te kunnen bieden. Denk hierbij aan:

  • Trap- / stootkussens;
  • Een breekbok met bijbehorende herbruikbare breekplanken waar we op wedstrijdniveau op kunnen breken;
  • Weerstandselastieken, gewichten en andere attributen voor gerichte kracht- en reactietraining.

Wat er overblijft zal opzij gelegd worden zodat wij de zaalhuur kunnen dekken bij extra trainingen naar aanloop van bijvoorbeeld examens, demonstraties of open trainingen op landelijk niveau.

Hoe kunt u mee doen?

Op het formulier dat ons lid bij zich heeft kunt u aangeven dat u wilt sponsoren en met hoeveel u dat wilt doen. U kunt kiezen uit een bijdrage per gelopen rondje óf voor een vast bedrag. Dit bedrag zal de deelnemer na afloop van de sponsorloop bij u innen en vervolgens doneren aan Taekwon-Do Vereniging Cheo Go Kwan.

Gegevenswerking

Uw gegevens worden verwerkt volgens het volgende privacy statement.

Helpt u ons mee? Wij – maar vooral de leerlingen van Cheo Go Kwan zouden u in erg dankbaar zijn.

Met vriendelijke groet / Taekwon,

Marcel Hildering en Samantha Booij