ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Beoordelingen

Wat vind men van Cheo Go Kwan? Bekijk hier onze beoordelingen. Wil jij ons ook een beoordeling geven?


Dit vinden anderen van Cheo Go Kwan

Goede begeleiding

Rated 5,0 out of 5
8 months ago

Goede begeleiding

Avatar for Biwar
Biwar

Super

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Zeer tevreden. De lessen zijn zeer leerzaam en gevarieerd.

Avatar for Reda
Reda

The right place to be!

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

The right place to be!

This is the right place for your kid to be. Marcel and Samantha are super while the entire environment and trainees are fantastic. Ethics, kindness and good, tough but enjoyable training make me jealous and I am also thinking to follow, despite my age ?. My older son loves it while my second one will follow when he reaches 7. Keep the good job guys. Thanks for your commitments.

Avatar for Konstantinos
Konstantinos

familieclub

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

leuke vereniging voor jong en oud zeker aanraden

Avatar for s booij
s booij

Super

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Super goeie trainers , onze zoontje heeft het echt naar zijn zin , een hechte team , wil je Taekwondo leren dan is dit echt een aanrader ?

Avatar for Jeffrey
Jeffrey

Super club

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Mijn zoon heeft het vreselijk naar zijn zin. De kinderen hebben allemaal veel respect voor elkaar en gunnen elkaar alles. Dat is wat ze hier ook leren naast de sport alleen! Ze organiseren leuke dingen en zijn erg betrokken. Mijn zoon gaat voorlopig nergens heen.

Avatar for Desiree
Desiree

Fijne sportschool

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Hele fijne sportschool, met fijne mensen. Ik zie enorm veel ontwikkeling bij mijn kind. Hij leert niet alleen zelfverdediging, maar ook discipline.

Avatar for Hezime Darici
Hezime Darici

Een familie ?

Rated 5,0 out of 5
3 years ago

Een leuke en gezellige club.

Met respect voor elkaar .

Avatar for Desiree Herfkens
Desiree Herfkens

Super school, top lessen

Rated 4,0 out of 5
3 years ago

Marcel en Samantha draaien deze school op een super manier, waar heel veel waarde word gehecht aan het familie gevoel en respect in het hoogste vaandel word gedragen. Toplessen ,van zeer hoog niveau

Avatar for Ron Beton
Ron Beton

Fijne professionele club

Rated 5,0 out of 5
3 years ago

Goede begeleiding. Goede sfeer.

Avatar for Jolijn van Eisden
Jolijn van Eisden