ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Nieuwe banden uitgedeeld

Op woensdag 24 april stond er een extra kubexamen gepland, voor leden die examen mochten doen voor blauwe band of hoger.

Voor het examen waren Djayden, Ky-mani, Shay, Jiya en Reda uitgenodigd. Sommigen van hen doen ook mee aan het voorselectie traject van ITFU Nederland om deel te kunnen nemen aan de open Europese kampioenschappen later dit jaar. Om voldoende tijd te creëren om de nieuwe stof tot zich te nemen, was er besloten om een extra kubexamen in te plannen.

Het examen ging van start met theorie. Hierbij kregen alle examenkandidaten een aantal vragen die zij mochten beantwoorden en sommigen ook een schriftelijke overhoring.

Na theorie werd er onder leiding van Willemijn opgewarmd. Vervolgens werden basistechniek, Tuls, stap-sparring, vrij sparren, zelfverdediging en breken afgewerkt. Het was een intensief examen.

Tot slot werd er door de examencommissie – bestaande uit Marcel, Samantha, Boyke, Kasper en Willemijn – overlegd over het examen wat was neergezet door de kandidaten. Gelukkig kwam er snel goed nieuws. Iedereen is geslaagd:

  • Djayden – 1ste Kub (zwarte slip)
  • Ky-mani – 2de Kub (rode band)
  • Shay – 2de Kub (rode band)
  • Jiya – 4de Kub (blauwe band)
  • Reda – 4de Kub (blauwe band)

Van harte gefeliciteerd allemaal met jullie nieuwe graduatie.

Via deze weg willen we graag alle supporters en toeschouwers bedanken, in het bijzonder de assistenten (Claire, Jeffrey en Shivin) tijdens het examen. Ook de leden van de examencommissie bedankt voor jullie oordeel tijdens het examen.


Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Geplaatst door