ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Voorselectie traject Open EK Londen

Afgelopen zondag is er weer een nieuw (voor)selectie traject voor deelname aan het open EK in Londen gestart door ITFU Nederland. Vanuit Cheo Go Kwan zijn er maar liefst 8 leden die aan dit traject meedoen.

De eerste training was een nulmeting en hier moest iedereen laten zien wat zij in huis hebben. Het geeft de Wedstrijd Selectie Commissie (WSC) een beeld van wat de startpositie is en waar aan gewerkt moet worden. Het traject bestaat uit 5 trainingen, waarna een selectie bekend gemaakt wordt. Deze selectie zal vervolgens het selectie traject in gaan om de puntjes op de i te zetten.

Er wordt middels dit traject voorbereid op de open Europese Kampioenschappen die in oktober dit jaar in Londen zullen plaatsvinden. Deze wordt georganiseerd door ITFU Engeland.

We zijn meer dan trots dat Cheo Go Kwan goed vertegenwoordigd is in het voorselectie traject. Jazzy, Natasja, Jiya, Djayden, Jeffrey, Eduard, Ky-mani en Reda gaan allemaal hun best doen om een selectieplaats te bemachtigen. We wensen ze allemaal heel veel succes en plezier en zullen voor ze duimen!

Geplaatst door