ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Ook Jeffrey geslaagd voor zwarte slip

Jeffrey kon helaas zondag het examen niet bijwonen, dus was er in overleg een ander moment gekozen om examen te doen.

Een aangepast examen vond plaats op afgelopen woensdagavond. Tijdens de les werden alle examenonderdelen voor Jeffrey behandeld. Basistechniek, Tuls, stap-sparring, zelfverdediging, vrij sparren en de breektest aan het eind. Tussendoor werden er vragen gesteld, naast het schriftelijke examen dat Jeffrey maandag al had gedaan.

Ondanks dat het misschien niet het beste examen was (mede door zenuwen), wist Jeffrey de examencommissie wel te overtuigen en is ook Jeffrey geslaagd voor de zwarte slip. Dit is de laatste stap voor zwarte band.

Gefeliciteerd Jeffrey!

Taekwon,

Marcel en Samantha

Geplaatst door