ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Op reis naar Madrid

Na een maandenlange voorbereiding binnen ITF Union Nederland is het dan bijna zover. Volgende week gaan Marcel, Samantha en Eduard naar Madrid, Spanje om deel te nemen aan de Open Europese Kampioenschappen Taekwon-Do.

Helaas is Kasper door andere verplichtingen uitgevallen voor deelname. Desondanks kijken we wel terug naar een succesvolle ontwikkeling dankzij het traject wat hij heeft doorlopen om te mogen deelnemen.

Team Nederland

Marcel, Samantha en Eduard zullen vanuit Cheo Go Kwan onderdeel uitmaken van het Nederlandse team. Het Nederlandse team bestaat uit leerlingen van 5 clubs:

  • Daeryon
  • Tjamie Sports
  • Kkamagwi
  • T.C. Nijmegen
  • Cheo Go Kwan

Samen hebben zij zich zo goed mogelijk proberen voor te bereiden op het EK.

Voorbereiding

Er is een lange voorbereiding aan vooraf gegaan. Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, moeten we alles zelf regelen. Onder andere het organiseren van landelijke wedstrijdtrainingen, het regelen van de reis, transfers, het verblijf, nieuwe trainingspakken, mooie bedrukte doboks, sets bescherming etc. voor het hele team en supporters.

Daarnaast moest er ook door Marcel en Samantha getraind worden om zich voor te bereiden voor deelname aan het EK. Gelukkig hebben ze vooral in de zomervakantie grote stappen kunnen maken en gaan ze zelfverzekerd naar het EK.

Sponsoren

De kosten zijn (helaas) helemaal voor eigen rekening. En soms kan dat hoog oplopen. Daarom hebben we gevraagd of mensen wilden helpen door lege flesjes en blikjes in te leveren op de club, hebben we een GoFundMe pagina opgezet en hebben we onze vaste leveranciers gevraagd of zij iets konden betekenen.

Top Ten Nederland heeft ons team voorzien van prachtige trainingspakken, trainingstassen, bescherming en mooie T-shirts voor iedere dag van het toernooi. Super bedankt voor de sponsoring Top Ten Nederland en Sam Delrock!
Top Ten is een van de meest toonaangevende merken binnen het Taekwon-Do.

Fastgood Reclame heeft alle splinternieuwe doboks strak bedrukt. Bedankt Reginald Delrock!

Bedankt!

Via deze weg willen wij graag iedereen bedanken die ons heeft gesteund middels een bijdrage of het inleveren van lege flessen op de club.

Dankzij jullie bijdrage zijn de kosten een stuk lager uitgevallen om te kunnen deelnemen aan het Open Europese Kampioenschap van ITF Union in Madrid volgende week!

Marcel, Samantha en Eduard hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in om samen met de rest van het Nederlandse team een mooie prestatie neer te zetten in Madrid!

Volg ons via Social Media

Wil je graag hun reis en het EK volgen? Volg dan de Facebookpagina van ITF UNION – Nederland.

Bedankt voor jullie support!!!

Geplaatst door