ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Groot succes met de Grote Clubactie

Gisteravond hebben we eindelijk bekend gemaakt wat er is opgehaald met de Grote Clubactie. Een aantal leden heeft hier echt heel goed zijn/haar best gedaan en zo is er een top 3 ontstaan. De top 3 kregen van de club een paar mooie prijzen.

Het totale bedrag dat is opgehaald is maar liefst € 822.12! Wat een mooi bedrag en hier kunnen we zeker weer leuke dingen van doen of aanschaffen voor de club.

De top 4 bestond uit Akshay, Gionni en Seven. Seven kreeg een netzak met het clublogo erop. Zo kan hij zijn beschermingset goed bij elkaar houden. Gionni kreeg een Cheo Go Kwan T-Shirt, waar hij van de zomer misschien wel lekker in kan trainen. En Akshay kreeg een mooie Cheo Go Kwan hoodie. Kun je mooi over je dobok aan trekken naar de training of naar wedstrijden.

Wij willen via deze weg iedereen bedanken voor hun bijdrage. Als non-profit organisatie kunnen we ieder beetje goed gebruiken om de kwaliteit van de lessen te verbeteren en om leuke clubactiviteiten te organiseren.

Geplaatst door