ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Cheo Go Kwan bestaat 5 jaar!

Hoera! Vandaag bestaat Taekwon-Do Vereniging Cheo Go Kwan 5 jaar. Precies 5 jaar geleden vond de eerste les plaats.

Deze eerste les was nog op de Guido Gezelleweg. Inmiddels zijn we verhuist naar de Aalsdijk. We hebben veel mensen zien komen, maar helaas ook mensen zien gaan. Desondanks kijken we terug naar een mooie tijd samen met de leden van Cheo Go Kwan.

We hebben in deze 5 jaar ontzettend veel gedaan met Cheo Go Kwan. We hebben open trainingen georganiseerd, we zijn meerdere keren op het jaarlijkse Taekwon-Do kamp geweest, we hebben gestreden op nationale en internationale toernooien, we hebben 2x de Rotterdam Taekwon-Do Cup georganiseerd, we zijn op bezoek geweest bij andere clubs en we hebben samengewerkt met verschillende organisaties. Ook hebben we onze eerste zwarte bander ‘uit eigen kweek’ afgeleverd en organiseren we dit jaar voor het eerst een seminar!

Aankomende vrijdag vieren we ons 5-jarig bestaan met jullie – natuurlijk met iets lekkers. Tot vrijdag!

Taekwon,

Marcel en Samantha

Geplaatst door