De Rotterdam Taekwon-Do Cup voorjaarseditie

Eindelijk na vele lockdowns en coronamaatregelen kunnen we weer een wedstrijd organiseren. Omdat er zo’n lange tijd geen wedstrijden zijn geweest hebben we besloten om dit jaar 2x de Rotterdam Taekwon-Do Cup te organiseren.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en druppelen de eerste inschrijvingen binnen. We hebben goed gekeken naar een nieuwe locatie waarbij het publiek voldoende zitruimte heeft en goed zicht heeft op de velden. Daarnaast zijn er ook wat andere verbeteringen die we deze keer gaan doorvoeren.

Oliebollentoernooi

Iedereen die zich in de eerste instantie met het afgelaste oliebollen toernooi mee zou doen is op de hoogte gebracht van het feit dat hun inschrijving direct is overgezet naar de voorjaarseditie van de Rotterdam Taekwon-Do Cup. Kun je toch lekker een wedstrijdje draaien op je eigen niveau – maar je kunt nu ook veel mooie partijen zien van de meer ervaren Taekwon-Do beoefenaars uit het hele land.

Op de dag zelf komt onze sponsor Matsuru met een stand waar je leuke Taekwon-Do en vechtsport artikelen kunt kopen.

We kijken uit naar weer een mooie dag vol Taekwon-Do. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent de Rotterdam Taekwon-Do Cup, kijk dan op www.rotterdamtkdcup.nl.