ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Versoepelingen vanaf 15 januari

Op de persconferentie van 14 januari 2022 zijn er versoepelingen aangekondigd binnen het huidige coronabeleid om verspreiding van covid-19 tegen te gaan. Voor sport is er een stuk meer mogelijk.

Voor ons betekenen de versoepelingen het volgende:

  • Binnensport en buitensport is weer toegestaan zonder tijdsbeperking. We gaan proberen zo snel mogelijk weer trainen volgens het reguliere rooster.
    Hierover hebben we contact met Sportbedrijf Rotterdam en we laten het zo snel mogelijk weten wanneer we starten.
  • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open.
  • Iedereen vanaf 18 jaar dient een geldig coronatoegangsbewijs (QR code) aan te tonen om te kunnen deelnemen aan de les. Kun je deze niet tonen of heb je een ongeldig coronatoegangsbewijs zullen wij je helaas weer naar huis sturen.
  • Iedereen van 13 jaar en ouder dient in het gebouw een (bij voorkeur medisch) mondkapje te dragen. Ook in de kleedkamers en toiletten. Tijdens het sporten mag het mondkapje af.
  • Er mag geen publiek aanwezig zijn bij de trainingen. Ouders/verzorgers mogen wel in de kleedkamer plaatsnemen, mits zij een mondkapje dragen en 1.5 meter afstand van elkaar houden. Er is koffie en thee aanwezig.

(voorlopig) laatste buitentraining

We weten nog niet precies wanneer we van Sportbedrijf Rotterdam binnen mogen trainen. Daarnaast stond er al een buitentraining op het programma voor 16 januari. Deze gaat gewoon door, maar nu trainen we lekker in één groep. Heb je je nog niet aangemeld voor deze les maar wil je wel meedoen? Meld je dan aan via Whatsapp.

We hopen jullie allemaal weer snel te zien en een mooie opkomst in de lessen te krijgen.

Taekwon,

Marcel en Samantha

Geplaatst door