ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Tijdelijke rooster blijft van kracht

Na de persconferentie op 14 december 2021 is bekend gemaakt dat de huidige maatregelen in ieder geval aanblijven t/m vrijdag 14 januari 2022. Daarnaast zijn er ook nog extra maatregelen aangekondigd.

Dit betekent dat ons tijdelijke rooster ook wordt doorgetrokken t/m in ieder geval 14 januari 2022 tot nader bericht. Houdt er rekening mee dat deze daarna weer kan worden verlengd, afhankelijk van de ontwikkelingen.

Daarnaast zullen we ook gaan controleren op een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) voor alle leden van 13 jaar en ouder. Indien je geen coronatoegangsbewijs kunt aantonen of de QR-code scan toont geen groen vinkje, dan kunnen wij je helaas niet laten deelnemen aan de les en zullen wij je weer naar huis sturen.

Het blijft een lastige tijd, maar wij hopen dat jullie – net als wij – hier flexibel en met begrip mee om zullen gaan.

Taekwon,

Marcel en Samantha

Geplaatst door