ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Nieuw tijdelijk rooster voor 3 weken

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen op de persconferentie op 26 november 2021 zijn wij genoodzaakt om ons rooster (tijdelijk) aan te passen.

Gelukkig zijn niet alleen wij, maar is ook Sportbedrijf Rotterdam flexibel en is het gelukt om de zaterdagochtend voor in ieder geval de komende 3 weken (4, 11 en 18 december) te boeken. Zo kun je je weekend lekker fit beginnen!

De les is van 09:00 – 10:30 en omdat het maar om één les per week gaat hebben we de groepen weer samengevoegd tot één groep. Wel gelden voor de leden van 18 jaar en ouder nog steeds dezelfde maatregelen. Zorg er dus voor dat je een geldig coronatoegangsbewijs hebt in de vorm van een QR code.

We bedanken jullie wederom voor jullie geduld en begrip. Tot zaterdag!

Geplaatst door