Aangepast rooster vanaf 6 november 2021

Covid  Coronavirus Social Distance  - geralt / Pixabay

Helaas lopen de besmettingen met Covid-19 en ziekenhuisopnames weer op. Tijdens de persconferentie op 2 november 2021 zijn er wederom maatregelen aangekondigd om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij ontkomen er als sportvereniging ook niet aan.

Naar aanleiding van deze aangekondigde maatregelen verandert voor Cheo Go Kwan vanaf zaterdag 6 november 2021 het volgende:

  • We verdelen alle leerlingen in 2 groepen: Jeugd en junioren t/m 17 jaar en senioren van 18 jaar en ouder.
  • Het lesrooster passen we aan op de nieuwe groepen. Klik hier voor het nieuwe rooster.
  • Senioren van 18 jaar en ouder dienen voor het betreden van de zaal een coronatoegangsbewijs (QR-code) te laten scannen. Indien je geen coronatoegangsbewijs kunt aantonen of de QR-code scan toont geen groen vinkje, dan kunnen wij je helaas niet laten deelnemen aan de les en zullen wij je weer naar huis sturen.
  • Voorlopig geen ouders/toeschouwers toegestaan bij de jeugd/junioren les. Er zijn inmiddels meer ouders/toeschouwers bijgekomen per les en wij kunnen geen 1,5 meter afstand garanderen bij de geringe zitplaatsen die we op dit moment hebben. Daarnaast is het voor ons ook lastig uitvoerbaar met QR-codes. Kinderen kunnen bij de voordeur van de zaal worden afgezet en opgehaald.

We hopen op jullie begrip en medewerking. Wij vinden het ook erg vervelend maar gelukkig kan er nog steeds gesport worden.

Namens het bestuur van Cheo Go Kwan,

Marcel, Samantha, Harry en Patrick