ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Eerste uitnodigingen voor examen uitgedeeld

Afgelopen woensdag was de laatste les van het zomerrooster. We kijken terug naar een succesvolle zomer, met bijna iedere les een lekkere grote groep. Zeker voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Het was weer een goedbezochte les, deze keer was het thema sparren. Na de les hebben we de eerste uitnodigingen (incl. leerstof) uitgedeeld aan de leerlingen die een goede indruk op ons hebben gemaakt. Namelijk Shivin, Kasper en Shay. Wij wensen jullie alvast veel succes in de voorbereiding op het examen!

We hebben nog een paar uitnodigingen liggen. Maar daarvoor moeten we nog een klein beetje meer overtuigd worden. Volgende week start het normale lesrooster weer, dus jullie hebben daar meer dan genoeg tijd voor.

Afscheid van Chimène

Helaas hebben we ook afscheid genomen van Chimène. Zij gaat verhuizen en dus ook bij een andere Taekwon-Do school verder. Ondanks dat het maar kort van kracht was vonden we het erg leuk met Chimène en we wensen haar dan ook veel succes en hopelijk weer tot ziens! Je bent bij Cheo Go Kwan altijd welkom om mee te komen trainen.

Nieuwe gezichten op de club

Samen met Kevin, Rayan en Kasper hebben wij afgelopen weekend geflyerd in de buurt van de club om leden aan te trekken. We kunnen nu al stellen dat het een groot succes is, want we hebben meerdere emails mogen ontvangen van geïnteresseerden en gisteren hadden we een paar kijkers en mensen die een proefles hebben gedaan.

Dit belooft een mooi Taekwon-Do seizoen te worden met zo’n goede start!

Taekwon,

Marcel en Samantha

Geplaatst door