ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Per 25 mei weer binnen trainen!

De versoepelingen die vanaf 19 mei doorgang vinden zijn definitief. Dat betekent dat we weer gedeeltelijk binnen mogen trainen. Hier volgt meer informatie over wat de versoepelingen voor ons betekenen.

We hebben er lang op gewacht maar we mogen dan nu echt binnenkort de zaal in. Wel moeten we ons aan nog veel maatregelen houden. Deze zijn o.a. bepaald door de overheid en Sportbedrijf Rotterdam. Wat er vooral voor ons verandert is het volgende:

  • Leden t/m 17 jaar mogen in groepsverband (maximaal 20 personen, incl. instructeurs) zonder afstand met elkaar binnen sporten.
  • Leden van 18 jaar en ouder krijgen alleen buiten les, op het terrein voor de nieuwe dojang aan de Aalsdijk 16.
  • In de dojang (ook de kleedkamers) is het dragen van een mondkapje verplicht. Alleen tijdens het sporten mag je deze af doen.

Zie lestijden voor het nieuwe rooster.

Aanmelden voor de les

Naast bovenstaande wijziging in de groepsindeling hebben wij ook de plicht dat we alle bezoeken aan de les moeten registreren. Dit houdt in dat je je voor iedere les dient aan te melden. Alleen als je van ons een bevestiging hebt gekregen (dat je op de lijst staat), kun je daadwerkelijk komen trainen.

Als wij geen aanmelding hebben ontvangen (noch goedgekeurd) van je en je komt toch trainen, sturen wij je weer naar huis. We hopen daarom dat iedereen zich aanmeld voor de les.

Instructies voor het aanmelden hebben jullie via de mail ontvangen. Heb je hier vragen over? Laat het ons dan weten.

Ouders/toeschouwers en gezondheidscheck

Ouders/toeschouwers dienen zich middels een lijst in de zaal in te schrijven. Deze kun je bij de ingang invullen.

Iedereen – zowel leden als ouders/toeschouwers die de dojang betreden dienen een gezondheidscheck in te vullen. Deze zullen ook bij de ingang liggen. Het is belangrijk dat iedereen deze invult!

Overzicht van maatregelen

Het is nogal wat waar we ons aan dienen te houden. Zie de deze pagina voor een compleet overzicht.

Gymzaal Aalsdijk

Tijdens de lockdown zijn wij verhuist van de Guido Gezelleweg naar de Aalsdijk. Daarom hierbij nog even een reminder dat de lessen die binnen gegeven worden aan de Aalsdijk 16 zijn. De buitentrainingen zullen op het terrein voor de nieuwe zaal worden verzorgd.

We hopen jullie allemaal weer snel te zien in de nieuwe zaal!

Taekwon,

Marcel en Samantha

Geplaatst door