ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Wij gaan verhuizen

Na een periode van 4 jaar verhuist Cheo Go Kwan naar een nieuwe gymzaal.

Als we na de lockdown de lessen weer mogen starten, zullen deze starten op de nieuwe locatie: Gymzaal Aalsdijk.

Waarom gaan we verhuizen?

We hebben verschillende redenen om te gaan verhuizen. Met name de vloer in de gymzaal van de Guido Gezelleweg is erg glad. We zijn al een aantal jaar in gesprek met Sportbedrijf Rotterdam om dit probleem te verhelpen en helaas is daar nog geen geschikte oplossing uit gekomen. Een andere reden is dat er de laatste tijd veel overlast is in Lombardijen, waaronder vernielingen, brandstichting en er zijn wel eens spullen uit de kleedkamers gestolen.

Wij vinden het erg belangrijk dat wij in een veilige omgeving lessen kunnen verzorgen in een zaal die goed bereikbaar is. Gymzaal Aalsdijk voldoet aan die eisen. Er is voldoende parkeergelegenheid en het is goed bereikbaar per fiets en openbaar vervoer. Voor de mensen die met openbaar vervoer komen ligt bushalte Keizerswaard op 5 minuten lopen, evenals tramhalte Kerstendijk.

Blijven de lestijden hetzelfde?

Ja, de enige les die verplaatst is de les die op maandagavond was. Deze gaat naar de dinsdagavond. Alle extra trainingen zullen op zondag worden ingepland, in plaats van voorheen op zaterdag.

Op dit moment zijn alle lessen online. De huidige lestijden kun je hier vinden. Als we starten met de lessen binnen zal het reguliere rooster weer van kracht zijn. Ook deze kun je hier vinden. Het reguliere rooster is wel even onder voorbehoud van de maatregelen ter betrekking tot Covid-19 en kunnen dus worden aangepast. Wel kun je er vanuit gaan dat de avonden dat wij lessen verzorgen vast staan.

Wil jij ons helpen?

Binnenkort gaan wij dus onze materialen verhuizen en we kunnen jullie hulp goed gebruiken. Mocht je ons willen helpen, dan horen wij dat graag. Wij houden jullie op de hoogte van wanneer de verhuizing zal plaatsvinden.

Taekwon,

Marcel en Samantha

Geplaatst door