ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Lesaanbod verplaatst naar ZOOM

De huidige maatregelen heeft ons doen besluiten om al ons lesaanbod per 4 januari 2021 te verplaatsen naar ZOOM. Je kunt dus thuis via ZOOM meedoen met de lessen.

We zijn ons bewust dat iedereen lijdt onder de lockdown van dit moment. Daarom willen we graag het hele gezin betrekken bij de online trainingen. Voor hen hebben wij twee soorten lessen toegevoegd naast onze normale Taekwon-Do lessen: Fit Family Workout en Flex Family Workout.

Voor deze lessen dient er geen extra contributie of bijdrage te worden voldaan. Is er iemand uit het gezin lid bij Cheo Go Kwan, dan mag het hele gezin meedoen.

Fit Family Workout

Bouw samen aan je conditie en kracht. Deze les draait vooral om lekker in beweging blijven en even 30 minuten van je luie stoel te komen. Doe mee op je eigen tempo.

Flex Family Workout

Vergelijkbaar met Fit Family Workout, alleen nu leggen we de nadruk op de flexibiliteit en lenigheid. Je hoeft niet lenig te zijn om hier aan mee te doen, maar we kunnen je niet beloven dat je er niet lenig van wordt!

Meedoen via ZOOM

De lessen zijn te volgen via ZOOM. Je kunt toegang krijgen tot onze ZOOM ‘meeting’ via https://cheogokwan.nl/zoom. Om toegang te krijgen heb je een wachtwoord nodig. Stuur ons even een bericht via Whatsapp, Facebook, Instagram of via info@cheogokwan.nl en dan geven wij je het wachtwoord.

Lestijden

We hebben de lestijden op de website aangepast. Maar je kunt natuurlijk ook bovenstaande afbeelding opslaan op je computer of smartphone. Dan heb je ze altijd bij de hand.

Doe jij met ons mee?

We zijn erg benieuwd of jullie allemaal met ons mee willen doen. Ben jij geen lid van Cheo Go Kwan maar wil je graag met ons meedoen? Stuur ons een bericht via Whatsapp, Facebook, Instagram of via info@cheogokwan.nl en dan maken wij een afspraak met je.

We hopen jullie snel weer te zien.

Taekwon,

Marcel en Samantha

Geplaatst door