ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Samenwerking met Jeugdfonds Sport & Cultuur

Per vandaag staat Taekwon-Do Vereniging Cheo Go Kwan geregistreerd als sportaanbieder bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Als gevolg van de coronacrisis zijn veel mensen een deel van hun inkomen kwijt en moeten het met veel minder doen. Buitenschoolse activiteiten zoals het lidmaatschap van de sportclub, zijn dan vaak de eerste dingen waarop bezuinigd wordt.

Deze ouders kunnen een beroep doen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zij betalen de contributie voor kinderen en jongeren van 0 – 18 jaar als er thuis te weinig geld is. Via deze weg willen we jullie laten weten dat wij het belangrijk vinden dat er gesport moet kunnen worden en daarom aansluiting hebben gezocht bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zij kunnen helpen zodat je kind gewoon lid van de club kan blijven! Kijk voor meer informatie op de website van het fonds.

Geplaatst door