ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Picknick in het park

Normaal sluiten we het wedstrijdseizoen altijd af met een uitje met de club. Deze keer is het wedstrijdseizoen eigenlijk abrupt tot een einde gekomen na de Rotterdam Taekwon-Do Cup in maart. Toch wilden we onze traditie niet voorbij laten gaan en zijn we lekker het park ‘De Twee Heuvels’ in gegaan.

We hebben heel lekker weer gehad en iedereen kon onder het genot van een hapje en een drankje chillen. Er kon een balletje getrapt worden, maar men kon ook ringwerpen, batmintonnen, frisbeeƫn en touwtrekken.

Vaak staan we even stil bij de resultaten die we hebben behaald en de lessen die we hebben geleerd van de wedstrijden. Nu gingen de gesprekken ergens anders over. We zijn blij dat we weer binnen mogen trainen en het is ook wel weer spannend met de eerste examens die alweer in aantocht zijn.

Benoeming tot erelid van Cheo Go Kwan

Juan werd benoemd tot allereerste erelid van Cheo Go Kwan. Dit houdt in dat hij voor de rest van zijn leven en het bestaan van Cheo Go Kwan mag meetrainen en lid blijft.

Dit hebben we niet zomaar bedacht. Juan zou namelijk in april gaan emigreren. We beseffen ons maar al te goed dat alle tijd die wij nu met Juan hebben, onze ‘bonustijd’ met hem is.

We vinden het dus al heel leuk dat hij nog steeds met ons mee traint en we verwachten hem natuurlijk ook op de club. Als hij is geĆ«migreerd, wordt dat een ander verhaal. Dan hopen we dat als Juan op zijn vakantie in Nederland ook de tijd kan vinden om ons weer even op te zoeken om mee te trainen. Wij weten nu al dat we hem ontzettend gaan missen…

Trainen in de zomervakantie? Ja!

Nu de zomervakantie om de hoek staat, gaan veel clubs dicht voor een zomerstop. Wij hebben echter besloten dat we door blijven trainen volgens ons normale lesrooster. We hebben een flinke achterstand opgebouwd en bovendien gaat niet iedereen op vakantie deze zomer. Reden genoeg om lekker door te trainen.

Ben je geen lid van Cheo Go Kwan, maar zou je graag met ons mee willen doen? Maak dan een afspraak met ons en neemĀ contactĀ met ons op. Je bent van harte welkom.

We hopen jullie dan ook allemaal te zien in de les. Fijne zomervakantie allemaal!

Taekwon,

Marcel en Samantha

Geplaatst door