ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Binnentrainingen gaan weer van start

Vanavond gaan we (eindelijk) weer van start met binnen trainen! Gemeente Rotterdam heeft besloten dat onze accommodatie voldoende ventilatie heeft om het open te stellen voor huurders. Naast dat we binnen mogen trainen, zullen we gedurende de hele zomervakantie volgens het normale rooster lessen verzorgen.

Belangrijk: Covid-19 maatregelen

Corona is er nog steeds. Wij zijn ons daar wel degelijk van bewust. Met de opgestelde maatregelen van het RIVM en NOC*NSF inachtneming en de adviezen van Rotterdam Sportsupport, hebben wij een aantal belangrijke maatregelen opgesteld waar iedereen zich aan dient te houden.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Wel vragen we nog steeds om julie geduld en begrip want wij zullen naar aanleiding van de opgestelde maatregelen veel van jullie vragen.

Lestijden

Het lesrooster is iets anders dan jullie gewend waren:

Maandag (Guido Gezelleweg)
Vanaf 14 jaar**: 19:30 – 20:30

Woensdag (Guido Gezelleweg)
Van 8 jaar t/m 14 jaar: 19:00 – 20:00
Vanaf 14 jaar**: 20:00 – 21:00

Vrijdag (Guido Gezelleweg)**
Vanaf 8 jaar*: 19:30 – 20:30

* We hebben gemengde leeftijden in de les. Jeugd, junioren en senioren trainen hierdoor samen in dezelfde groep.
** Deze lessen zijn alleen toegankelijk vanaf 14 jaar (én alleen vanaf blauwe band voor 12 jaar en ouder).

We gaan door in de zomervakantie!

Wij weten als geen ander hoe het is om niet te kunnen trainen. Wij hebben ons best gedaan om jullie bezig te houden met de online trainingen, challenges en buitentrainingen. Maar niets is vergelijkbaar met trainen in de vertrouwde dojang.

Omdat we zo lang ‘stil’ hebben gestaan, hebben we besloten om de gehele zomervakantie gewoon lekker door te blijven trainen zonder aangepast rooster.

Ben je geen lid van Cheo Go Kwan, maar zou je graag met ons mee willen doen? Maak dan een afspraak met ons en neem contact met ons op. Je bent van harte welkom.

Vragen?

Heb je nog onbeantwoorde vragen, laat het ons dan even weten. Tot zover deze update. Tot snel in de Dojang!

Taekwon,

Marcel en Samantha

Geplaatst door