Geen 1.5 meter afstand meer bij buitentrainingen t/m 14 jaar

Per 1 juni hoeven jeugd en junioren (t/m 18 jaar) bij het georganiseerde buitensporten onder begeleiding geen 1.5 afstand meer te houden van elkaar. Dat is terug te vinden op de website van de Rijksoverheid en het NOC*NSF.

Als het goed weer is, zal de buitentraining doorgaan. Mocht het weer tegen zitten, dan proberen we uit te wijken naar een andere dag of we proberen dit op te vangen met een online les die je thuis kunt volgen via Zoom.

Pionnen

Nu de regels zijn versoepelt, zullen we de pionnen bij de les t/m 14 jaar niet meer inzetten om afstand te creëren tussen elkaar. Bij de gemixte les (vanaf 8 jaar) en de junioren/senioren (vanaf 14 jaar) zullen we nog steeds de afstand hanteren met behulp van de pionnen.

Daarnaast dienen we de nog steeds de hygiëne maatregelen van het RIVM aan te houden, zoals o.a.:

  • Blijf thuis als je verkoudheids- of griepklachten hebt, ook als iemand anders in het gezin dit heeft
  • Goed de handen blijven wassen
  • Niezen en hoesten in een papieren zakdoekje of in de elleboogholte

Zoals bij iedere les is er desinfecterende gel aanwezig zodat je je handen voor en na de les kunt reinigen.

Sparringsspullen mee!

Naar aanleiding van de versoepeling willen we alle leden die meedoen met de lessen t/m 14 jaar vragen om iedere training weer je handschoenen en bitje mee te nemen. We zullen weer langzaam aan beginnen met partneroefeningen en uiteindelijk weer sparren.

Voor vragen/opmerkingen zijn wij via de bekende kanalen bereikbaar.

Taekwon,

Marcel en Samantha