Binnen- en contactsporten mogen weer vanaf 1 juli

Na de persconferentie op 27 mei is er bekend gemaakt dat er per 1 juli weer binnen gesport mag worden, zonder de 1.5 meter afstand te moeten houden. Buiten de activiteiten om dienen we ons er wel weer aan te houden.

We zijn natuurlijk ontzettend blij met dit nieuws. Dit betekent voor ons dat wij weer mogen trainen op stapsparring, vrij sparren, zelfverdediging kunnen doen en andere partneroefeningen kunnen doen.

Meer informatie over de nieuwe aangepaste maatregelen vind je hier op de website van de Rijksoverheid.

Sportbedrijf Rotterdam heeft meer tijd nodig

Zoals jullie weten houden wij het nieuws nauw in de gaten en houden wij contact met de aanbieder van onze sportzaal; Sportbedrijf Rotterdam. Volgens de laatste berichten zijn zij hard aan het werk om de aanmeldingen van alle huurders te verwerken in hun rooster.

Op dit moment hebben zij aangegeven nog niet open te kunnen per 1 juli. Dat is helaas een kleine tegenslag voor ons. Zodra wij de zaal in mogen laten we jullie dat zo snel mogelijk weten. In de tussentijd blijven we gewoon buiten trainen, want ook buiten hoeven we geen 1.5 meter afstand meer te houden tijdens de training.

Sparren!

Neem dus vanaf nu al je sparringsspullen mee, omdat we sowieso sparringsoefeningen gaan oppakken de komende trainingen.

Examenstof

Naast dat we weer mogen sparren, proberen wij de examenstof te behandelen die geldt voor jullie eerstvolgende graad. Probeer zo goed mogelijk op te letten tijdens de les en duik in de leerstof die je op de website kunt vinden. Wie weet krijg jij nog een uitnodiging voor het examen. Doe je best!

Niet iedereen zal examen doen en dat is ook niet erg. Er komt sowieso voor het einde van dit jaar nog een moment dat we examens zullen afnemen.

Mocht je vragen hebben, dan horen wij het graag.

Taekwon,

Marcel en Samantha