Taekwon-Do lessen online te volgen

Gisteravond zijn de maatregelen om verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan nog meer aangescherpt. Zoals het er nu naar uit ziet, zullen we helaas voorlopig nog niet open gaan voor normale lessen op locatie. Maar we openen wel onze deuren voor online lessen die je thuis kunt volgen!

Tot nader bericht zal onze dojang gesloten zijn tot in ieder geval 1 juni. Dit is even slikken. Niet alleen voor jullie, maar ook voor ons. We missen onze leden ontzettend en vinden het lastig om de binding die we met jullie hebben in stand te houden.

Na een online workshop ‘rekken en strekken’ via Facebook Live, hebben we inmiddels ook 2 online Taekwon-Do lessen gegeven via Zoom.

Aangezien de huidige maatregelen van de overheid tot in ieder geval 1 juni gelden, zullen we proberen om in ieder geval een wekelijkse Taekwon-Do les via Zoom aan te bieden. Deze lessen zijn gratis en toegankelijk voor iedereen – ook als je geen lid bent bij Cheo Go Kwan.

Hoe kun je meedoen?

Download de Zoom app – als je deze nog niet hebt – op je smartphone, tablet of laptop via www.zoom.us. Wij adviseren om mee te doen via een tablet of laptop (met webcam), want op een smartphone heb je maar een heel beeld.

Wanneer is er online les?

Wij plannen de online lessen in in de agenda. Dit zijn op dit moment de enige lessen die je kunt volgen. Leden van Cheo Go Kwan worden ook via de groepsapp op Whatsapp op de hoogte worden gebracht van de online lessen.

Naast de online lessen, kun je ook meedoen aan onze wekelijks #challenge. Deze worden bedacht door onze zwarte banders en je maakt elke week kans op een leuke prijs.

Houd ons op Facebook in de gaten als het je leuk lijkt om mee te doen aan een online les of #challenge.

Hoe kom ik in de online les?

Deelnemen aan de les kan door op deze link te klikken als de les bijna gaat beginnen (ca. 10-15 minuten van te voren):

Je kunt ook een account aanmaken via www.zoom.us (dit is gratis) en ons toevoegen als contact. Dit is makkelijker als je vaker van plan bent om deel te nemen aan de online lessen. Je kunt ons toevoegen met het volgende e-mailadres:

Als wij je contactverzoek hebben ontvangen, kunnen wij je een uitnodiging sturen voor de online les, ca. 10-15 minuten voordat deze begint.

Spelregels

Om te zorgen voor een optimale ervaring, hanteren we een paar spelregels, die eigenlijk ook voor de ‘offline’ lessen gelden:

  • Niet praten en goed opletten als er iets wordt uitgelegd
  • Geef een duimpje omhoog (letterlijk!) of omlaag als je de oefening wél of niet begrijpt
  • Zorg dat wij jou ook kunnen zien, dus zet je beeld alsjeblieft aan.
  • Zorg dat je helemaal in beeld bent en voldoende bewegingsruimte hebt. Zo kunnen wij jou ook beter zien en tips geven.
  • Beleef vooral veel plezier aan de online les!

Wat kost het?

De online lessen bij Cheo Go Kwan kosten helemaal niets! Wil je toch graag je steun betuigen en Cheo Go Kwan steunen in deze lastige tijd, dan kun je een donatie doen.

Ondanks dat we dus niet samen in één ruimte kunnen trainen, kunnen we op deze manier wel Taekwon-Do met elkaar delen en in vorm blijven. We hopen dan ook dat we veel mensen mogen verwelkomen in de online lessen!

Tot Zoom / Taekwon,

Marcel en Samantha