ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Juan groene band

Gisteravond mocht Juan bij uitzondering examen doen voor groene band. Dit was best wel spannend maar Juan heeft het goed gedaan.

Het examen werd deels tijdens de les afgenomen, dus Juan was vaak het middelpunt. Alle onderdelen kwamen aan bod: Gibon Yonsup (basistechniek), Sambo en Ibo matsogi (stapsparring), jayu matsogi (vrij sparren), hosinsul (zelfverdediging), Tuls, Kyepa (breken) en natuurlijk Ilon (theorie).

Voor het deel na de les bleven al zijn trainingsmaatjes kijken, want die vonden het ook wel spannend voor Juan. Daar was ook nog even een intermezzo – Jeffrey was jarig, dus die trakteerde iedereen nog op een lekkernij. Nogmaals van harte gefeliciteerd Jeffrey.

Op sommige onderdelen scoorde Juan heel hoog; met name zijn traptechniek en zijn standen in de Tuls wekten een goede indruk. Een paar onderdelen kunnen nog wel wat meer aandacht gebruiken. Maar over het algemeen was het een prima examen en voldoende om te slagen voor de felbegeerde groene band.

Gefeliciteerd Juan! We zijn erg trots op je. En trainingsmaatje Shivin bedankt dat je Juan wilde helpen bij zijn examen.

Taekwon,

Marcel en Samantha


Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Geplaatst door