ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Mooie opkomst op nieuwjaarstraining

Het nieuwe jaar is begonnen en zo ook een nieuw hoofdstuk voor Cheo Go Kwan, door aansluiting bij de ITF Royal Dutch vorig jaar.

We hadden weer veel bezoek deze keer. Vanuit de nieuwe bond, maar ook vanuit verassende hoeken van het land. Vertegenwoordigd waren; Twimyo uit Zaandam, Suokjang uit Alphen a/d Rijn, Soo Bak Gi uit Asten en natuurlijk onze eigen leerlingen van Cheo Go Kwan. Wij voelden ons vereerd dat jullie allemaal de tijd hebben genomen om het jaar samen met ons in te luiden.

De training ging van start met een warming-up waarbij spelletjes werden gedaan en een Tabata werd uitgevoerd. Na een korte reksessie werd er basistechniek behandeld, opgevolgd door stap-sparring en semi-vrij sparren.

Als slot ging de bescherming aan en werd er nog een paar rondjes lekker gespard. De gekleurde banders mochten hierbij de zwarte banders uitdagen.

Na de training werd de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt, deze keer was dat Riet. Hartstikke bedankt voor je steun en hulp van het afgelopen jaar. We boffen maar dat we zulke vrijwilligers hebben zoals jij!

Al met al zat de sfeer er goed in en hebben we genoten van eenieders aanwezigheid. Het was dan ook erg gezellig met de afsluitende borrel met oliebollen en andere lekkernijen.

Via deze weg willen we nogmaals alle aanwezigen bedanken! We gaan dit jaar met een positief gevoel in. Het wordt een drukke agenda, met o.a. een toernooi in Engeland waar we aan gaan deelnemen, het organiseren van ons eigen eerste internationale toernooi en het organiseren van het jaarlijkse Taekwon-Do kamp. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en wij hopen jullie ook.

Taekwon,

Marcel en Samantha


Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Geplaatst door