Gastles van oud-meervoudig wereldkampioen Jamil Chami

Voor afgelopen zondag hadden we onze goede vriend Sabum Jamil Chami van Tjamie Sports gevraagd of hij een gastles wilde geven aan de WK groep dat gaat deelnemen aan de Open Worlds in Sardinië in oktober dit jaar.

Jamil is meervoudig oud-wereldkampioen en heeft dus bakken met ervaring. Hij had een leuke spartraining voor ons bedacht. Na het uurtje techniek voor zwarte banders onder leiding van Sabum Marcel ging Sabum Jamil van start met een warming-up op de plaats, waarbij de basis werd gelegd voor de rest van de training.

Deze basis kwam op verschillende manieren terug in oefeningen met kussentjes en in sparringscombinaties. Het gaf duidelijk aan dat Sabum Jamil het belangrijk vind dat je basis goed is. Na de sparringscombinaties werden er nog wat sparpartijtjes gedraaid en volgden nog wat inspirerende woorden van de oud-wereldkampioen.

Er werd gevraagd om een tip hoe voor te bereiden op een EK of WK. Sabum Jamil gaf aan dat je ervoor moet zorgen dat de meeste strijd zich afspeelt in de Dojang. Zorg dat je kleine overwinningen boekt, drempels en obstakels overwint, want uiteindelijk is dit wat je een kampioen en sterk persoon maakt – niet het eremetaal wat je behaald.

Aan het einde van de training werden aan de aanwezige WK gangers T-shirts uitgedeeld die ze zullen dragen in Sardinië, Italië. Deze zijn mogelijk gemaakt door sponsor Eisden Education! Hartstikke bedankt voor deze mooie shirts!

Het was een erg leerzame en actieve training. Bedankt Sabum Jamil, assistent Lorenzo, hun fanatieke leerling Lina en de rest voor hun inzet. Ook de trainingsmaatjes die ervoor zorgen dat de WK gangers worden voorbereid. We hebben ervan genoten!


Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo