ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Cheo Go Kwan aangesloten bij ITF Royal Dutch

Dit seizoen gaan we van start met een nieuwe aansluiting. Met trots mogen wij aankondigen dat we zijn aangesloten bij de Nederlandse Taekwon-Do bond ‘ITF Royal Dutch’.

In april 2017 is Cheo Go Kwan opgericht en sindsdien hebben we veel hoogtepunten beleefd. Wij hebben met veel plezier samengewerkt met leden van ITF HQ Korea. We hebben veel vrienden mogen maken en veel trainingen, wedstrijden en opleidingen samen mogen doen. We hebben nog één gezamenlijk evenement op de agenda staan en dat is het Open WK van ITF Union in Sardinië, Italië in oktober 2019.

Via deze weg willen wij de leden van ITF HQ Korea bedanken voor de gesloten vriendschappen, gezamenlijke trainingen, bemoedigende gesprekken en vooral de tijd die we met jullie hebben mogen doorbrengen.

We zijn erg enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk in onze persoonlijke Taekwon-Do loopbaan en de over toekomst van Cheo Go Kwan. Door aansluiting met de ITF Royal Dutch kunnen wij een hoge technische standaard blijven hanteren, kunnen we bonds- en selectietrainingen volgen en er zijn ook o.a. meerdere leraren- en scheidsrechtersopleidingen te volgen. Tevens zorgt deze aansluiting ervoor dat we aangesloten zijn bij de International Taekwon-Do Federation onder leiding van Grandmaster Choi Jung Hwa, de zoon van de grondlegger van Taekwon-Do.

We worden geen tegenstander van ITF HQ Korea – de deuren van onze Dojang blijven altijd open staan voor onze vrienden. Alleen zullen wij vanaf nu onder de vlag van de ITF Royal Dutch verder gaan.

Taekwon,

Marcel en Samantha

Geplaatst door