ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Ky-mani geslaagd voor groene band

Jahoor! Het is hem gelukt. In een aangepaste les/examen omdat hij er aankomende zaterdag niet bij kan zijn mocht Ky-mani gisteravond examen doen voor groene band.

Het ging niet vanzelf. Ky-mani begon heel goed en wist álle theorievragen tijdens het examen goed te beantwoorden. Hij staat dan ook niet voor niks bekend als bolleboos op de club.

Helaas kreeg hij na verloop van tijd de ene na de andere black-out. Hierdoor liet hij wat steken vallen en gingen onderdelen die hij normaal onder de knie heeft niet helemaal vlekkeloos. Gelukkig wist hij wel overtuigend zijn breektesten te doorstaan en het was duidelijk te zien dat hij getraind had op zijn nieuwe Tul, Won-Hyo.

Na een kort beraad gaven we Ky-mani feedback over zijn examen. Om eerlijk te zijn hebben we beter gezien. Dit is normaliter niet de standaard die we van iemand van zijn kaliber en voor dit niveau verwachten. Maar een examen is niet alleen een momentopname. Wij kijken ook naar de inzet in de weg er naartoe.

Gelukkig konden we Ky-mani verlossen met een positieve uitslag. Geslaagd voor groene band. Draag hem met trots – maar blijf vooral hard werken!

Taekwon,

Marcel en Samantha


Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Geplaatst door