ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


100 procent score op de Open Noord-West Veluwe

Afgelopen zaterdag waren we vertrokken naar Elburg voor de jaarlijkse Open Noord-West Veluwe. Dit toernooi staat bekend als toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden en voor veel partijtjes draaien.

Deze keer waren we met drie deelnemers ingeschreven. Kevin, Jeffrey en Steven. Samantha mocht deze keer mee als scheidsrechter.

Jeffrey mocht bij het onderdeel Tuls van start gaan in een poule met meer dan 20 deelnemers. Deze poule afdraaien duurde maar liefst anderhalf uur, mede doordat er voor iedereen een verliezersronde was. Dit zorgde ervoor dat iedereen lekker partijtjes kon draaien. Jeffrey wist hierbij de ene na de andere ronde te winnen en zich zelfs naar de 3de plaats te knokken. Een mooie prestatie!

Kort daarna was Kevin aan de beurt met Tuls. Hij had een wat langzame start, maar herpakte zich daarna goed en wist overtuigend van de andere deelnemers met 5-0 te winnen. Een welverdiende 1ste plaats.

In de vroege middag mocht Steven de hekkensluiter van de delegatie zijn. Hij deed mee op het onderdeel sparren. De eerste partij wist hij naar zich toe te trekken door af en toe goed druk te zetten en te combineren met stoten en trappen. In de finale kwam zijn conditie onder druk te staan en moest hij helaas zijn meerdere erkennen. Toch een stevige partij neergezet en een belangrijke les geleerd.

Uiteindelijk gaat iedereen met een prijs naar huis:

Tuls

  • Kevin – 1ste prijs
  • Jeffrey – 3de prijs

Sparren

  • Steven – 2de prijs

Jullie hebben het top gedaan en we zijn weer erg trots op jullie. Op naar het volgende toernooi.

Via deze weg willen we Ron en Steven bedanken voor hun vertrouwen in ons en de fijne samenwerking. De organisatie weet ieder jaar een fijn, gemoedelijk toernooi neer te zetten waar we altijd graag komen. Ondanks dat jullie geen algemeen hoofdscheidsrechter hadden, is het toernooi naar ons idee erg vlot verlopen. Complimenten daarvoor!

Taekwon,

Marcel


Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Geplaatst door