ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Mooie resultaten op het internationale Royal Dutch Open

Afgelopen zaterdag waren Gerard en Jeffrey onder begeleiding van Sahyun Colin naar Alphen a/d Rijn, een internationaal toernooi met wel 450 (!) deelnemers.

Voor het toernooi waren 45 deelnemende scholen, uit 7 landen – o.a. uit Amerika, België, Duitsland, Spanje en Ierland. Dit zorgde voor een deelnemersvlak van 450 deelnemers. Voor Nederlandse begrippen is dit erg groot en dit maakt het nog leuker om aan mee te doen.

Jeffrey wist hier overtuigend de finale te bereiken met Tuls, maar verloor daar nipt. Coach Sahyun Colin was van mening dat Jeffrey de winnaar was, een super compliment. Tóch een mooie zilveren plak in de wacht gesleept.

Gerard behaalde met sparren de gouden medaille. De finale was erg spannend. Naarmate de tijd vorderde begon Gerard steeds meer in het spelletje te komen en zo wist hij na een verlenging de winst naar zich toe te trekken. Kampioen van de dag!

Er waren vanuit Cheo Go Kwan slechts twee deelnemers, maar wel 100% prijs.

Tuls

  • 2de plaats – Jeffrey

Sparren

  • 1ste plaats – Gerard

Via deze weg willen wij Sahyun Colin bedanken voor het begeleiden van onze leerlingen. Hij is erg trots op jullie en vond het een feest om jullie te coachen.

Complimenten voor de organisatie om zo’n groot toernooi neer te zetten. Volgende keer zijn we er graag weer persoonlijk bij. Onze ouders/supporters gaven aan genoten te hebbem vanaf de tribune door de vele partijen van niveau.

Ondanks dat wij er zelf niet bij waren hebben we wel het een en ander kunnen volgen via een videocall. Waren we er toch een beetje bij. We willen jullie nogmaals feliciteren met het behaalde resultaat! Ook wij zijn natuurlijk erg trots op jullie.

Taekwon,

Marcel en Samantha


Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Geplaatst door