ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Help jij de leerlingen van Cheo Go Kwan aan een wedstrijdveld?

Bij het eerste toernooi van Cheo Go Kwan mochten we matten lenen van onze Taekwon-do vrienden van Taekwon-do Academy Den Hoorn. Dit beviel ons zo goed, dat er de wens is ontstaan om zelf een veld te willen om op te kunnen trainen.

Trainen op matten zal zorgen voor een betere ontwikkeling op wedstrijdniveau en het zal blessures doen verminderen. Het biedt daarnaast een ervaring die het beste in de buurt komt van een internationaal toernooi.

Cheo Go Kwan is echter een non-profit organisatie en daardoor is er niet genoeg geld om een compleet veld aan te schaffen. Eén puzzelmat kost €15.00 (excl. BTW). En een compleet veld bestaat uit minimaal 49 (7m2 – nationaal niveau) – 81 (9m2 – internationaal niveau) matten. Dus we kunnen jouw bijdrage goed gebruiken!

Wil je ons helpen? Je kunt zelf bepalen hoe groot de bijdrage is die je wilt leveren! De leerlingen (en leraren) van Cheo Go Kwan zullen je erg dankbaar zijn!

Klik voor meer informatie op de volgende link:

Geplaatst door