Aankondiging 1ste Oliebollentoernooi

Met enkele maanden voorbereiding vooraf hebben we dit jaar besloten om geen nieuwjaarstraining maar een Oliebollentoernooi te organiseren. Voor dit besloten toernooi hebben we onze bevriende Taekwon-do scholen benaderd om met elkaar de strijd aan te gaan.

Het 1ste Oliebollentoernooi is op 12 januari 2019, van 10:00 tot ongeveer 16:00. Vanuit verschillende hoeken van het land hebben we deelnemers kunnen verzamelen.

De insteek van het toernooi is om samen het nieuwe jaar in te luiden maar ook om beginners eens te laten proeven van de wedstrijdsport. Hier zijn speciale beginnerspoules voor ingedeeld. Ook mag iedereen minimaal één keer tegen iedereen uit zijn poule uitkomen. Dit zorgt ervoor dat je lekker veel partijtjes kunt draaien en ervaring kunt opdoen.

We hebben er veel zin in en hebben voor iedereen een verassing. Kom gerust een bezoekje brengen als je geïnteresseerd bent in Taekwon-do of als je wilt zien hoe een wedstrijdje er nu aan toe gaat.

Taekwon,

Marcel en Samantha

P.s.: Kom gerust een oliebol halen!