ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Kasper geslaagd voor gele band

Gisteravond mocht Kasper bij uitzondering later dan normaal examen doen.

Het was een aangepast examen, omdat het tijdens de les werd afgenomen. Alle examenonderdelen kwamen aan bod en onze bolleboos Ky-mani heeft er een geduchte concurrent bij. Alle theoretische vragen wist Kasper goed te beantwoorden.

Naast theorie werd er Gibon Yonsup (basistechniek) behandeld, de benodigde Tuls werden gelopen en beoordeeld en na het onderdeel stap-sparring werd de bescherming aangetrokken. Hier mocht Kasper een aantal rondes met de andere aanwezigen sparren, tot hij in de ‘Shark tank’ mocht.

Het examen werd afgesloten met een korte sessie hosinsul (zelfverdediging) en natuurlijk een breektest. Sterker nog, wij wilden Kasper een klein beetje uitdagen en hebben hem wat moeilijkere technieken gevraagd dan nodig. Deze wist hij naar tevredenheid uit te voeren.

We mochten dan ook mededelen dat Kasper met vlag en wimpel is geslaagd voor de 8ste Kub (gele band). Namens de examencommissie van harte gefeliciteerd en op naar de volgende uitdaging.

Taekwon,

Marcel en Samantha


Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Geplaatst door