Een-na-laatste Open EK training

De ITF HQ Nederland selectie voor het Open EK in Polen was afgelopen weekend weer bij elkaar in Rotterdam om samen te trainen. Deze keer ging het echter niet zonder slag of stoot.

De een-na-laatste training begon vandaag met goede hoop maar helaas ging de deur van de zaal niet open… Na veel bellen met Sportbedrijf Rotterdam was het na anderhalf uur toch gelukt om een alternatieve locatie te regelen. – Achteraf bleek het onderdeel wat de toegangspas moet uitlezen defect te zijn.

Helaas moesten door het lange wachten een aantal mensen afhaken vanwege andere afspraken maar we hebben tóch nog een korte training kunnen doen.

Dit soort beproevingen zijn daarnaast de realiteit. Op toernooien staan vaak ook mooie planningen maar weet je nooit echt wanneer je aan de bak moet. Het wachten kan je echt opbreken.

De Open EK selectie heeft met dit laatste laten zien dat zij ondanks het wachten een onoverwinnelijke geest hebben en met volle moed de training aan gingen.

Ik wil graag Sabum Ad, Sabum Jamil, Boosabum Samantha en Boosabum Aäron bedanken voor hun invulling van de les. Ook de fanatiekelingen die de training volbracht hebben wil ik bedanken voor hun inzet.

Met nog één training te gaan, wordt het nu spannend. Tot snel allemaal.

Taekwon,

Marcel