4de Open EK Training ITF HQ Nederland in Boxtel

Gisteren waren Tommy, Edson, Diego, Samantha en ik naar Boxtel voor alweer de 4de open EK training. De training was deze keer wederom open gesteld voor ook niet EK gangers die een bijdrage kunnen leveren aan het team.

Het thema van de training was vooral gericht op de relatie tussen een deelnemer en een coach. Wat kan een deelnemer van zijn/haar coach verwachten? Maar ook wat kan een coach van zijn deelnemers verwachten? Het was een leuke training met teambuilding en communicatie oefeningen. Hoe goed luister jij naar je coach en hoe goed ben jij als coach te verstaan?

Ook werd er natuurlijk gespard en werden er Tuls behandeld door Sahyun Colin.

Wij hebben genoten van een leuke en inspirerende training. Bedankt Sabum Ad voor de gastvrijheid, Sahyun Colin voor de aanvullende en technische begeleiding. En tot slot bedankt Aäron, was leuk om samen met jou de warming up te verzorgen.

Ondanks dat het team nog niet compleet is heb ik het gevoel dat we elkaar steeds beter leren kennen en naar elkaar toe groeien. Zo neemt mijn enthousiasme ook steeds meer toe en heb ik heel veel zin om met jullie het avontuur in Polen aan te gaan. Bedankt hiervoor!

Taekwon,

Marcel