ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Mike geslaagd voor gele band

Na een training in een record-hitte mocht Mike op uitzondering een verlaat examen voor gele band doen. Wij hebben deze keer onze vriendin Jolijn van T. S. Dekker gevraagd om als extra examinator bij de examencommissie plaats te nemen.

Het was erg warm en Mike had duidelijk last van zenuwen, daarnaast kun je als enige examenkandidaat snel van het ene naar het andere onderdeel overstappen – maar er was nu wél meer ruimte voor een aantal moeilijke theoretische vragen.

Ondanks een stroeve start mogen we met trots mededelen dat Mike is geslaagd voor zijn gele band. Er zijn nog wel wat verbeterpunten, maar alle examinatoren waren het er over eens dat Mike veel potentie heeft.

Mike, nogmaals van harte gefeliciteerd en Jolijn bedankt voor je hulp!

Geplaatst door