Hoera! We bestaan 1 jaar!

Zoals veel gepassioneerde Taekwon-do beoefenaars liepen wij ook met de droom om ooit een eigen club te runnen. Na jaren van trainen, ervaring opdoen en op Internationaal niveau wedstrijden te hebben gedaan, vonden we het tijd om onze opgedane kennis te gaan delen. Eén jaar geleden hebben we de stap gemaakt en zijn we dan onze eigen club Cheo Go Kwan gestart. Met de visie dat wij denken dat iedereen ergens goed in kan worden – was Cheo Go Kwan een feit.

In de Taekwon-do wereld kregen we steun vanuit alle hoeken en daar zijn we nog steeds dankbaar voor. Familie, vrienden maar ook meesters, leraren, wedstrijdvechters en studenten van andere clubs die wij allemaal tot onze vrienden mogen rekenen hebben ons het zelfvertrouwen gegeven dat wij dit kunnen.

Precies één jaar geleden startte wij onze eerste les. Toen kwamen vrienden uit het hele land al om bij het begin van de club te zijn.

We hadden geen idee of de club een succes zou worden. Maar het duurde niet lang voordat de één na de ander zijn gezicht liet zien. En de meeste van deze gezichten zien we nog elke training. We voelen ons bevoorrecht om met zoveel talent te mogen werken. Wij zien de potentie van elke leerling, ook al zien zij dat zelf niet. Het geeft ons energie om nóg harder ons best te doen en onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden om hun persoonlijke doelen te behalen. Bedankt dat jullie bij ons trainen.

Ondertussen hebben we al één keer examens afgenomen, hebben we al een aantal wedstrijden gedraaid en zijn we een wedstrijdgroep gestart. Daarnaast staat ook al het eerste Taekwon-do kamp samen met Taekwon-do Den Hoorn op de agenda! We kijken uit naar de komende jaren en zijn benieuwd waar het ons brengt.

Om het éénjarig bestaan van Cheo Go Kwan te vieren organiseren we op 8 april een Open Kwan training. Dit concept is geïntroduceerd door ITF HQ Nederland en het houdt in dat we de mogelijkheid bieden om lekker samen te trainen met andere clubs, de krachten bundelen, de kennis met elkaar te delen en bovendien gaat het om het uitdragen van Taekwon-do. De training is daarom gratis en toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is.

Taekwon,

Marcel en Samantha