ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Gezelligheid op de Open Kwan training

We hebben weer ontzettend genoten vandaag. Vanuit alle hoeken van het land zijn vrienden en familie gekomen om ons 1-jarig bestaan te vieren op de Open Kwan training.

De warming-up onder leiding van Samantha bestond uit een spelletje, daarna werd de intensiviteit opgevoerd met muziek en volgde een reksessie.

Kort daarna kwamen de kussentjes tevoorschijn en werden er met Sabum Marcel wat combinaties behandeld. Nadat de bescherming aan getrokken was, volgden wat sparringsrondes met handicap. Hierbij mocht je maar één techniek gebruiken en je partner een andere techniek.

Een korte pauze volgde en daarna behandelden we per graduatie wat Tuls. De aanwezige instructeurs hielpen de leerlingen op weg. De training sloten we af met het onderdeel zelfverdediging onder leiding van Sabum David van Twimyo.

We willen onze vrienden en familie van o.a. TS Dekker, Kisport, Twimyo, Tjamie Sports, Jung-Shin en natuurlijk Taekwon-do Den Hoorn bedanken voor de lieve, leuke en bijzondere cadeau’s. Het was leuk dat jullie er waren!!

Taekwon,

Cheo Go Kwan

P.S.: Kijk op onze Facebook pagina voor meer foto’s!

Geplaatst door