ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Open wedstrijdtraining bij Cheo Go Kwan

Gisteren hebben wij onze tweede open wedstrijdtraining mogen geven. Er is vanuit alle hoeken goed op gereageerd, want we hadden een lekker gevulde zaal met enthousiastelingen. Vertegenwoordigd waren Kisport uit Barneveld (in grote getalen!), één heel ervaren dame uit België van de BITA en natuurlijk onze eigen toppers van Cheo Go Kwan.

Na een warming-up dat bestond uit verschillende tik-spelletjes hebben we een aantal oefeningen met interval gedaan, waarna de sparringsspullen aan mochten.

Het thema was de zijwaartse trap maar ook werd de dekking even op de proef gesteld. Na het sparren volgde een kort spelletje ‘golden point’.

De sparringsspullen maakten daarna plaats voor het onderdeel techniek. Hierbij was het de bedoeling om door middel van ontspanning maximale kracht te ontwikkelen in onder andere de stoot en de slag.

We sloten de training af met het klassieke banden-tikkertje. Dit werd – door de meesten – goed ontvangen en resulteerde in wat leuke duels.

Iedereen bedankt voor de aanwezigheid. We hebben genoten van jullie inzet en vinden dat iedereen goed zijn/haar best heeft gedaan vandaag. Tot de volgende keer!

Taekwon!

 

Geplaatst door