ITF Taekwon-Do in Rotterdam IJsselmonde


Eerste open wedstrijdtraining met T.S. Dekker

Zoals de meesten wel weten vinden wij het belangrijk dat je met anderen traint, omdat je daar alleen maar van kunt leren. Zo werken wij ook graag samen met andere clubs, omdat wij erin geloven dat je op die manier elkaar beter maakt. Daarnaast is het ook leuk om ideeën uit te wisselen en om jezelf eens te meten met Taekwon-do beoefenaars van andere clubs. Vandaag stond er een open wedstrijdtraining op de agenda, in samenwerking met T.S. Dekker van Sabum Ad Dekker uit Boxtel.

Na een gezamelijke warming up waarbij al verschillende trappen werden beoefend volgde een korte reksessie. Daarna werd de groep gesplitst in het WK Dames team en de rest. Sabum Ad is de coach van het damesteam en begeleid hen naar het open WK in september dit jaar.

Ik mocht de rest onder handen nemen. We borduurden nog even voort op het rekken, deze keer met een partner. Daarna gingen de spullen aan. Na wat combinaties hebben we lekker staan sparren en de training was eigenlijk alweer snel voorbij!

Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid. Het doet Samantha en mij goed om te zien dat jullie graag met ons mee trainen. De leerlingen van Sabum Ad, de knokkers van Kisport en zelfs een enkeling van de BITA uit België maakte vandaag de groep compleet.

Goed getraind en tot de volgende keer!

Taekwon,

Marcel

Geplaatst door