Gastlessen van Gerard

Afgelopen twee weken waren Samantha en Marcel op vakantie. Zij hadden Gerard – een goede vriend en trainingsmaatje – gevraagd of hij voor ze wilde invallen.

De lessen bestonden uit veel variatie, conditie en basistechnieken. Wij hebben stiekem nog even gevraagd aan onze leerlingen wat zij van de les vonden en het antwoord was duidelijk; Ze hebben ervan genoten. Gerard, bedankt!

Tijdens de vakantie hebben Samantha en Marcel ook niet stil gezeten. Zij namen in CuraƧao contact op met Rob van Zijl, de hoofdleraar van de enige ITF Taekwon-do school van het eiland, Sports & Healthclub The Challenge. Na een korte kennismaking werd al snel duidelijk dat Rob erg blij was met hun bezoek. Hij gaf een stevige warming-up en vroeg Marcel of hij zijn sparringservaring wilde delen met zijn leerlingen Ruud en Dolph. Dit resulteerde in een aantal drills en sparringsscenario’s. Aan het einde van de les behandelden we op verzoek nog wat gesprongen trappen. Dit laatste werd door Dolph erg mooi uitgevoerd!

Bij hun tweede bezoek zat de vaart er ook lekker in. Na een combinatie van kracht- en conditieoefeningen, sloten we de les af met wat Tuls. Zo liepen Rob en Marcel ook samen even een nieuwe Tul voor Rob, zodat hij met wat nieuwe inzichten kan trainen op de Tul. Via deze weg willen we Rob nogmaals bedanken voor zijn gastvrijheid en vertrouwen. Wij komen graag weer terug!