Cheo Go Kwan
Cheo Go Kwan voelt zich gelukkig bij De Beren Rotterdam-Zuid.3 dagen geleden
Vanavond hebben we het Taekwon-do wedstrijdseizoen traditioneel afgesloten met een gezellig avondje uit met de club. Eerst lekker gegeten, daarna gebowld en afgesloten met heel veel spelletjes in de arcadehal.

Het was ontzettend gezellig en wij zijn blij dat jullie er waren. We zijn erg dankbaar voor zoโ€™n leuke gemoedelijke groep. Niet alleen onze leerlingen maar ook de ouders/verzorgers en familie. Het doet ons goed om te zien hoe iedereen met elkaar om gaat.

Nogmaals, fijn dat jullie er allemaal waren en we kijken vol plezier uit naar het volgende seizoen. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Cheo Go Kwan
Cheo Go Kwan is bij Cheo Go Kwan.6 dagen geleden
Cheo Go Kwan
Vanavond weer lekker aan de traptechniek gewerkt. ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
Cheo Go Kwan
Cheo Go Kwan voelt zich vastberaden met Michel Braham en 5 anderen bij Cheo Go Kwan.1 week geleden
Vanmorgen hebben we de eerste stappen gemaakt in voorbereiding voor het Open WK in oktober.

De training ging van start met het onderdeel Tuls. Tussendoor werd er geรซvalueerd en werden aanwijzingen en verbeterpunten op papier gezet. Daarna werd de training hervat en een aantal dangraad Tuls behandeld.

Bij het sparren sloot de rest van de groep aan en gingen we aan de slag met wat basiscombinaties en reactievermogen. Hierna werd er ook wederom een moment ingelast om te bespreken waar de sterkste punten van de selectieleden liggen en waar we kunnen verbeteren. Het strijdplan wordt gesmeed en deze moet passen bij de persoon die het gaat uitvoeren. Al met al hebben we goede dingen gehoord en hebben we het gevoel dat we een goede eerste stap hier in hebben gemaakt.

We sloten de trainingssessie af met rondjes sparren waarbij je een opdracht kreeg (bijv. Alleen sparren met de benen รณf waarbij je elke combinatie met een beentechniek moest afsluiten). Gelukkig waren er vandaag wat leden van de wedstrijdgroep die ons steunden als sparringsmaatjes! Bedankt jongens en top getraind allemaal.

Bij Cheo Go Kwan trainen we de hele zomervakantie door middels een aangepast zomerrooster. Voel je welkom om met ons mee te trainen! Kijk voor meer informatie op www.cheogokwan.nl. Tot snel!
Cheo Go Kwan
Cheo Go Kwan was live.2 weken geleden
Cheo Go Kwan
Cheo Go Kwan
Cheo Go Kwan voelt zich opgewekt bij Cheo Go Kwan.2 weken geleden
Cheo Go Kwan
Lekker getraind allemaal! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Cheo Go Kwan
Cheo Go Kwan was live.2 weken geleden
Tabata op woensdag!๐Ÿ’ช๐Ÿผ
Cheo Go Kwan